Ilmoittaudu mukaan 24.8.

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä ja koetaan upeita elämyksiä – yhdessä tietenkin! Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen uudelle toimintakaudelle on tiistaina 24.8. klo 18-19 Rottixella.

Ryhmien viikoittaiset kokoontumiset alkavat viikolla 35. Kaikissa ikäryhmissä on vapaita paikkoja! Tänä syksynä alkava uusi sudenpentulauma kokoontuu Rottixella. Kokoontutumisissa toimitaan voimassaolevan koronaohjeituksen mukaisesti huolehtien hyvästä käsihygieniasta ja turväleistä sekä partioilloissa ollaan ulkona mahdollisimman paljon. Oman ryhmäsi kokoontumisajan ja -paikan näet Ryhmät-sivulta. Tervetuloa mukaan toimintaan!